AUSEXPRESS Project Introductie
AUSEXPRESS project: ECCIC samengewerkt met Australië bedrijf genaamd AUSEXPRESS. CEO genaamd Mark Binsted.

AUSEXPRESS het is een online trading platform. Verkopers gemarkeerd prijs, ondersteuning van de escrow betaling en internationale koeriersdienst. Het is geschikt voor de kleine en middelgrote orde transacties en ondersteunen van internationale express. Gewoon zoals het kopen in de supermarkt, maar meer goedkoper en handiger.

Voor het platform markt, waaronder Australië, Nieuw Zeeland, USA etc allemaal orver de wereld. De zakelijk gebied, waaronder: 3C producten, kleding, meubels, sieraden en ga zo maar door in totaal 30 hoofdcategorieën industrie.

Hoe deel te nemen in het platform:
Stel een winkel op de AUSEXPRESS en upload producten, op het eerste jaar, het is gratis. Wij zullen uw winkel vrij te bevorderen en breng je klanten, orders.

AUSEXPRESS is een grote B2B2C platform. Ons doel is dat kleine en middelgrote ondernemingen contact terminal wholesale retailers direct; uitbreiden van de winst ruimte en aan de fusie van de bestelling, betaling, logistiek in een van de buitenlandse handel online trading platform. Welkom op het platform ausexpress.eccic.com.cn toetreden.
 
 
Verdeling van Eccic.org Sub-company