Maak dingen makkelijk
 
       

ECCIC richten op het wereldwijde internet-industrie, met veel verschillende bedrijven, zoals door middel van software, de hoogste ICT, Justice League, icloud, Keidanren. Daarnaast ECCIC en Alibaba, Alipay Network Technology Co, Ltd heeft een werkrelatie.

Ons management team bestaat uit een succesvolle ondernemende ervaring, solide management, investeringen en technische achtergrond, en heeft uitgebreide ervaring in binnen-en buitenland een uitstekende medewerkers. Onze diensten omvatten e-commerce, draadloze, breedband, internet, vi ontwerpen, digitale media, computer hardware en software-industrie. Focus op de gehele e-business-modellen, te vormen aan de onderneming, leveranciers, distributeurs / klanten nauw samen door de gehele supply chain management-systeem.
(Volledige e-commerce tijdperk is vereist voor het beheer is de kern van het netwerk van technologie-en SaaS-model, en zorgen voor online beheer en e-commerce services, enterprise intern beheer, en bedrijfsprocessen tussen ondernemingen en effectieve samenwerking.)

         Ondernemingsgeest:Achtervolging van de concurrentie en doe het beste wat ik
         onze Visie:Voor e-business als een dienst, genieten van het management
         onze waarden:We kunnen het
         onze missie:Help de ontwikkeling van het MKB, door uw wijsheid
         concept:Zorg, opleiding, het delen, motivatie, creativiteit, focus, uitvoering = uitstekend team

        Wijsheid te delen, binnen handbereik, en kleine en middelgrote ondernemingen om te groeien, ECCIC is aan uw zijde voor jou.


bedrijf Nieuws

Ons bedrijf vereerd "een van de 10 provincie Sichuan beste leveranciers, door Alibaba"

 

Ali Baba's Henry xu voor ECCIC Atlas website dekking

 

Algemeen directeur van de foto met Arabische klanten. Bedrijf om grote van de klant hotel management systeem project binnen de gestelde tijd om de beste te doen, zodat klanten zijn zeer tevreden, en ontvangen door de klanten, en werken met klanten om een goede vriendschap vast te stellen.

 

Mijn collega's en klanten in de VS foto. Grote bedrijven om e-commerce van de klant de website van het project in de tijd van de klas om de beste te doen, zodat klanten zijn zeer tevreden, en ontvangen door de klanten. En werken met klanten om een goede vriendschap vast te stellen.

 

Een Indiaas bedrijf de klanten, het bedrijf belangrijkste klanten campus project management systeem in de tijd van de klas om de beste te doen, zodat klanten zijn zeer tevreden, en krijgen klanten. En een langdurige samenwerking met klanten en een goede vriendschap.

 

29 augustus 2011, 2011 APEC (APEC) top in Chengdu, Sichuan KMO grand opening, werd het bedrijf uitgenodigd, vertegenwoordigers, general manager, general manager Wang, CEO en schoonheid groepsfoto

 

29 augustus 2011, 2011 APEC (APEC) top in Chengdu, Sichuan KMO grand opening, het bedrijf werd uitgenodigd, algemeen directeur Xu Hongwei vertegenwoordigd.

 

Een Iraakse klanten van het bedrijf, het bedrijf grote klanten project sites en dergelijke in de tijd om de beste te doen, zodat klanten zijn zeer tevreden, en krijgen klanten. En een langdurige samenwerking met klanten en een goede vriendschap.

 

Bedrijf in samenwerking van het land met de overheid, het bedrijf biedt volledige ondersteuning voor onderwijs, gezondheid voor de meerderheid van de jongeren om een inspanning.

 
Copyright @ 2010 Eccic. All Rights Reserved ECCIC GROUP版权所有